Wednesday, September 12, 2007

το προσωπο


παρατηρω δηλωσεις πολιτων σε διαφορες διαφημισεις αυτη την περιοδο που εχουμε προεκλογικη περιοδο.αφισες με χαμογελα πολιτων, σποτ στην τηλεοραση που επαινουν τα οσα εκανε η παρουσα κυβερνηση σε διαφορους τομεις, προφορικες επευφηνιες στα ραδιοφωνα..

οταν, δε, ακουσα σημερα το πρωι ενα μηνυμα στο ραδιοφωνο οτι δηλαδη η κυβερνηση κοιταει με ευαισθησια τα προβληματα των πολιτων (με τι???????)- με ευαισθησια????εκει κοντεψα να παθω. δηλαδη ποιος ειναι αυτος ο τοσο ευχαριστημενος πολιτης που ενιωσε την ευαισθησια της κυβερνησης? καταλαβαινω οτι οι πολιτικοι λενε ο,τι θελουν προκειμενου να παρουν την καρεκλα αλλα οι πολιτες για να εισπραξουν καποια ευρω ειναι ετοιμοι να πουν τα παντα?δηλαδη προσωπο δεν εχουν? δεν τους νοιαζει αν με τις δηλωσεις τους επηρεαζουν αλλους ανθρωπους? και πραγματι επηρεαζουν, διοτι διαφορετικα δεν θα πληρωναν τα κομματα τοσο κοσμο να κανει τετοιες δηλωσεις και δευτερον οι αναποφασιστοι ειναι αμετρητοι και πιστευω οτι θα ψηφισουν με βαση τις εντυπωσεις που θα δημιουργησουν για το καθε κομμα μεχρι την τελευταια στιγμη της προεκλογικης περιοδου. ολα αυτα τα χρονια ο πολιτης μπορει να σχηματισε μια γνωμη για την κυβερνηση αλλα τωρα ακουει τις συμπυκνωμενες δηλωσεις του καθε πολιτικου κι αν δεν ειναι προαποφασισμενος πολιτης, τοτε ειναι φυσικο να επηρεαστει απο μια ψευδη εικονα ενος κομματος
(κι εδω που τα λεμε ποιο ειναι αυτο το κομμα που παρουσιαζει την αληθεια? αλιμονο μας αν δουμε ολη την αληθεια!!..)
ετσι λοιπον αναρωτιεμαι πως οι ανθρωποι βγαινουν δημοσιως και λενε τετοια ψεματα. για τα λεφτα ολα ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ!!διοτι αν ηταν αυτη η αληθεια για καποιους πολιτες καλα κανουν και βγαινουν να το πουν αλλα αυτα τα ψεματα δεν καταπινονται με τιποτα!!

και μαλιστα οι περισσοτεροι ειναι νεοι ανθρωποι.. κιομως βγαινουν και λενε οτι μετα το 2004 γνωρισαμε το πραγματικο ιντερνετ!!το οτι εχουμε το πιο ακριβο ιντερνετ δεν το λενε..

καποτε το προσωπο του καθε ανθρωπου ηταν η πολυτιμοτερη περιουσια του, τωρα ειναι αγαθο προς πωληση..

0 δυνατες σκεψεις..: