Thursday, December 4, 2008

ο κυβος μιλησε..

μετα απο σκεψη ημερων, ξενυχτι, αυπνια και απιστευτο κλαμα
πηρα την αποφαση. σκεφτηκα τις εναλλακτικες, εκανα τους συνδυασμους και αποφασισα να με φροντισω και να βαλω τον εαυτο μου ως προτεραιοτητα.
κολλεγιο τελος. θα συναντησω εναν αγαπημενο φιλο το απογευμα, θα του πω την αποφαση μου και αυριο θα το ανακοινωσω και στον director.
χτυπησε κοκκινο η αντοχη μου.
το τι θα κανω μετα, αγνωστο.
δεν εχω ιδεα. βγαινω πιο σοφη απο ολο αυτο. δε θα ξαναπιεσω τοσο πολυ τον εαυτο μου, θα βαζω πιο μικρους στοχους και θα με φροντιζω περισσοτερο.
φευγω με ψηλα το κεφαλι απο μια προσπαθεια που θα με πνιξει αν δε τη σταματησω.
φυσικα ποναω γιατι μαζι με το κολλεγιο εγκαταλειπω και τα ονειρα που συνεδεσα με αυτο αλλα δεν ηταν η καταλληλη επιλογη για εμενα.
τωρα το ξερω.ο κυβος ερριφθη..

3 δυνατες σκεψεις..:

Artistz said...

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ..
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ..
ΣΥΜΒΟΥΛΗ(..ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΣ ΤΟ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ):
ΧΤΙΣΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΖΕΙΣ..
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ...ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ

Anonymous said...

Έχει μεγάλο κόστος - προσωπικό, κοινωνικό, οικονομικό - να σπουδάζεις αν δεν είσαι από εύπορη οικογένεια. Εν τη αύτη περιπτώσει, είναι απαραίτητες και οι πιο ψύχραιμες σκέψεις λίγες μέρες ή ώρες έστω αργότερα.

Melissa said...

το σχολιο με το χτισιμο ειναι υπεροχο, σε ευχαροστω αντωνη, θα το θυμαμαι!

σχετικα με τις σπουδες ναι ειναι πολυ δυσκολο οταν δεν εχεις λεφτα αλλα εκει ειναι η ομορφια, να λες εγω θα το κανω με καθε κοστος. οσο για την ψυχραιμια βαγγελη φυσικα και συμφωνω, σημερα νιωθω πολυ καλυτερα..ετοιμη για να συνεχισω!